Angående Corona-viruset
uppdaterat 2020-04-17

På grund av Coronaviruset och för allas säkerhet skakar vi inte hand samt håller visst avstånd. Vid ev . symptom vänligen stanna hemma och besök ej anläggningen.

Vi följer noga myndigheternas information vad gäller Coronaviruset och tar

självklart smittspridningen av viruset, COVID-19 på fullt allvar.

Vi vidtar alla de nödvändiga åtgärder i enlighet med deras rekommendationer och tillämpar dem i vår verksamhet.

Hur agerar vi på Töreboda GK?

1. Vi ökar frekvensen på städning särskilt med fokus på de ytor som vanligen är i kontakt med händer (exempelvis handtag, kranar etc).

2. Gällande för samtlig personal är att vid minsta symptom eller osäkerhet

gällande sjukdom kommer personen i fråga inte att befinna sig på anläggningen.

3. Vi skakar ej hand och håller rekommenderat avstånd.

Hur kan du som medlem/gäst agera?

1. Var extra noga med handhygienen och tvätta händerna noggrant.

2. Hosta eller nys i armvecket.

3. Håll ett visst avstånd till andra personer.

4. Om du känner minsta symptom på sjukdom eller är osäker – vänligen

stanna hemma och besök ej anläggningen.

5. För att undvika onödig kontakt kan du vid ankomst anmäla dig för spel

genom att ringa till receptionen på 0506 123 05.

I dagsläget är alla nationella, distrikt och klubbtävlingar uppskjutna till sista Juni, till att börja med.

Måndags-, tisdags- och onsdags-golf kommer att kunna genomföras som planerat med vissa restriktioner. (Åtminstone som det ser ut i nu.)

1. Man bokar tider och spelar som vanlig sällskapsgolf.
2. Man ser till att inga samlingar av spelare bildas före eller efter rundan.
3. Viktigt att följa de råd och rekommendationer som finns anslagna för att utföra spelet på ett smittosäkert och regelrätt sätt.
4. Man för sitt eget scorekort. Score läses/kontrolleras fortfarande med markör efter ronden men signeras endast av spelaren själv.
5. Den som sammanställer resultat, hanterar scorekorten, ska använda skyddshandskar som kasseras efter användandet.

Vi börjar så här och hoppas att det efterföljs så att vi tillåts genomföra det, tills vidare, på ett säkert sätt.

//Tävlingsansvarig